Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följeskor

 

 

 

linda dina steg i din stegväg

mjukvarligt

 

varande

skönhet

 

välj dina följeskor

inte skavsår

 

låt inte blåsorna bli

 

låt inte blåsor spricka

 

linda dina steg

 

i

 

din stegväg

 

kupa dina händer runt ditt hjärta

 

bjud livet

 

rosenblad




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-21 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser