Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ett måste blir mer än så

jag måste
sluta vara dum i huvudet
sluta älska dig
sluta sakna dig
sluta tro nånting
sluta träffa dig
sluta längta efter dig
sluta vara kär i dig
sluta prata med dig
sluta svara då du skriver
sluta tänka på dig
sluta skratta åt det vi gjorde
sluta titta på våra gamla kort

jag måste
sluta gå sönder




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-21 20:17



Bookmark and Share


    vemod
SÅ BRA
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra