Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sakna tusenfalt

att ha en säng som ekar tom
men ett hjärta som bultar högljutt

att veta att du ligger ensam
i urtvättade lakan
med samma saknande hjärta
bara sex mil härifrån

att veta att vi snart ska ses
för andra gången i räkningen
sen vårat andra uppbrott
men inte få älska dig,
inte som förr

att gå sönder inombords
att sakna dig tusenfalt




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-09-21 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra