Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oren

Om ett äpple faller till marken
vad betyder det?
Att inget består
Skulle vilja påstå att det är moget
När det faller
Det är bara nuet som räknas

Varför äter man inga
fallna äpplen
De är orena
skitet sitter på insidan
så skulle det kunna vara

Men om man fångar det i fallet
Vad blir det då?




Fri vers (Fri form) av Jolly Joint
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-22 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolly Joint