Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hämd


Kärlek från insidan (föruttnelseprocessen)

sniffa på dina inälvor
slicka dem torra från kroppsvätskor
suga i mig din själ

snorta i mig den sista doften av din förbannade existens
hoppa på dina benbitar tills det bara är flisor kvar
skruva foten som man gör när man definitivt fimpar en cigg

sörja varför ska jag det
har ju förtärt den sista doften av dig
svalt dig hel och hållen
jag äger dig, förtär dig likt en välsmakande efterrätt




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-22 21:41



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tycker denna texten är upplyftande och inger hopp i den som läser den då


Nja?

Eller:
Grym text om hämnd
det här med förlåtelse är bara för veklingar
2010-09-24

  Johan Bergstjärna VIP
Hämnd och inga visor!
2010-09-22

  tom boreland
äktenskap
2010-09-22

    Melona
svidande föraktfullt om förruttnelsens hämd!
hah. sköna rader, ska nog tillämpa den själv
när det behövs!
jag har hört, av en man från eskilstuna
att den börjar efter 37 års ålder, så det passar
tämligen bra då, här i din dikt.
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t