Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I augusti

Det lyser igenom.

Du ser det på mig.

Du Ler Ditt Leende

och allt jag är smälter.

Dina ögon ser igenom allt.

Jag gör ett försök att skyla mig.

Du Talar Till Mig

och mina försvar rämnar.

Flytande guld och rakbladsvassa spillror.

Du tar det bästa av mig.

Allt det vackra blir ditt.

Du Berättar Hur Det Är

och krossar, mal, förintar.

Allt lyser igenom.

Du Ser På Mig

och jag ber snällt om en gång till. 




Fri vers av Yheela
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-09-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela