Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förutsägbar dialog om dig

Du säger att du är ärrad
jag säger; Okej
Du ber mig att släcka lyset
Jag säger; Jag är blind
Du frågar om du kan få vara nära
Jag säger; Jag längtar!
Du ber mig att inte berätta för någon
Jag säger; Jag är stum
Du säger att du skäms,
jag håller om dig
Om jag säger att du är underbar
så säger du att jag har fel
När jag då håller dina händer
och inte släpper blicken i orden Du är vacker
så blir jag döv i din motsägelse

Skatten att älska dig
den behåller jag nog för mig själv en stund




Fri vers av MarreGustafsson
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-22 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MarreGustafsson