Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för vad är stilla?

Jag släpper vindarna lösa när stormen har lagt sig
Som en liten psykos kryper jag ner innan för ditt äggskal
Vi som hittar broar, som snickrar moln och låter drömmarna hållas
Jag ställer mig vid närmaste husknut och skriker på monstren
Sen kommer de hoppande
I gatuhörnen växer oförstådda tulpaner, luktar svett
Alla sjunger ikapp men ingen hör
Jag vet hur nya dagar ser ut




Fri vers av MarreGustafsson
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-06-24 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MarreGustafsson