.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Outplånligt

 

 

Sex

sammansatta ytor,

fogar av slutenhet

 

förseglad

 

sedan barnfot klev i vuxenspår,

rådvill i

passformens sorliga ekande

 

förträngd reflektion

över att kroppsförskjutningen

inte löper efter den egen tidräkningen

 

outplånligt

blir tvivlet

när tankekornens skärpa

inte når nerven att slipa bort

ett gamalt djupt minne

 

som redan då

inte speglade den rättfärdiga bild

av små naknas fötters behov

att få växa tillsammans med

 

och inte i ett steg efter skaparna

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-24 17:35



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
bland det bästa jag läst av dig, sparas.
2010-09-29

  sulimaa
Djupt berörande ...kännbar saknad efter det alla egentligen borde få ...nu berörde du mitt hjärta...
2010-09-24

  lisa"puzzle"svensson
kännande och äkta
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar