Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt

 

 

 

låt stjärnor regna in i dina händer




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-24 22:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint och rent. Gillar denna mycket!
2010-09-25

  Gab
Klockren elegans!
2010-09-24

  firefire
ja det var vackert;) kanske ska prova det nån gång när det är riktigt stjärnklart ute;))
2010-09-24

    ej medlem längre
så otroligt vackert!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser