Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 24/9

en grå och mörk dag



där regnet kommit och gått



kväll regnet finns kvar









anits 24 september 2010







Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-24 22:50



Bookmark and Share


  Maria T
En regnig haiku
2010-09-26

  Anya VIP
Du ger en höstmörk känsla.......gillar sista raden....
2010-09-25

  Larz Gustafsson VIP
En sten i strömmen.
Talande bild.
En refug.
Något klippfast mitt i vattnet som rör sig.
2010-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Det hängde i luften här som ett damoklessvärd.
Sedan kom det. Hela natten.
2010-09-25

  aol
ja fin känsla
2010-09-24

  Bibbi VIP
En kulen stämning.

Applåd!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP