Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett litet försök till limerick


EN RAR LITEN DAM

en rar liten dam

med många järn i elden

hon sade till mannen en dag

nu har jag tröttnat

tar mitt pick och pack

och reser snarast till

älvdalen




anits 24 september 2010




Bunden vers (Limerick) av anits VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-25 00:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Texten väcker nyfikenhet. Varför drar den lilla damen? Hur går det för henne sedan?
2010-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Svårt med språket där, dock...
2010-09-25

  Bibbi VIP
Tycker om.
2010-09-25

  aol
ler gillas
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP