Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver bearbetas


Improv

Se min själ våndas
mitt intellekt försumma sig
min kropp leker och är glad

Morgondagens betalning ej
fines skäl att ora sig över

Kommer möta skön mö
som ej i sitt sinne märka
min närvaro

Dock en blick från bruna ögon
ge mig själslig styrka att
låta laster vara

Snart jag utan denna ovetande
samarit klara mig




Fri vers av T Daniel Westerberg
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-09-25 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T Daniel Westerberg