Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kattungar som aldrig trampat gräs under tassarna, får in gräs i sitt rum...


Tre små kattungar..

Tre små kattungar
som aldrig trampat i gräs
undrar över tuva




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-09-25 17:34



Bookmark and Share


  Maria T
Nyfiken haiku
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten