Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Äntligen här.
Mörka kvällar.
Stearinljusens tid.
Blötfrasiga löv.
Doft av svamp.
Gräsfrost.
Tid för eftertanke.
Tid att bära in vedkorgen.
Tid att möta varandra - igen.
Och visst har vi tid.
Du och jag.
All tid i världen.
Det är höst.
Vår tid.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-25 19:18



Bookmark and Share


  Anna*
Fint som en hyllning till hösten och den älskade =0)
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP