Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hettan bakom ögonen bränner

bränner sönder mina synnerver
så iris flammar upp

hettan bakom ögonen bränner
bränner sönder mina älskade minnen

hettan bakom ögonen bränner
bränner sönder mitt förnuft

kanske behöver unna mig århundrades storböl för att rena mitt inre från smog och olust som samlats där

hettan bakom ögonen bränner
bränner av åtrå för dig

hoppas du är flamsäker,
raring för jag brinner för dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-25 22:20



Bookmark and Share


  tom boreland
maneter?
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t