Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några underbara timmar bland alla blommor med mina böcker


EN REGNIG LÖRDAG

regnet öser ner
det är blåsigt och kallt

får en känsla av vinter
trots att september inte är slut än

ute är det grått och trist
men här inne där jag sitter

lyser alla blommor upp med sina
dofter och vackra färger

tiden står inte stilla
den bara rusar iväg

trots allt regnande
avlöser kunderna varandra

det är en underbar atmosfär
att få finnas till bland alla växter

blommorna gör att jag känner
mig priviligerad

tänk att få ha den här möjligheten
det gäller att fråga och sen att våga




anits 25 september 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-26 00:17



Bookmark and Share


  Maria T
Förstår att du har det underbart
bland blommor och dina böcker
2010-09-26

  Catharina Edin VIP
Härligt skrivet!
2010-09-26

  Anya VIP
Ett äkta söndagsleende når min mun när jag läser din blommande text.
2010-09-26

    ej medlem längre
Låter jättemysigt, själv var jap på expo med smådjur, ormar ödlor och sådant...
2010-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Det är en ödmjuk och tacksam attityd som avspeglar sig här.
Dyrbart och dessvärre sällsynt.
2010-09-26

  LassO
och datorn inte att förglömma ;=) men hos oss regnade det inte
2010-09-26

  Anna*
Så härligt! Glad för din skull! =0)
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP