Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsla inför en ny dag


BORTOM GRYNINGEN

Gryningen är nära.
nyss lämnade vi den bakom oss.
Förflutenheten tornar upp sig
som ett berg av intighet.

Framtiden naggas i kanten.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 711 gånger
Publicerad 2005-11-25 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP