Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i en dimmig skog

 

Vilse
i en dimmig skog
Gyllene spjut av solsken
värmer djupt i själen
Vore jag ett skogsrå
skulle mina mornar
vara en virvlande dans i dimman
vara ett skratt i skolskenet
vara mjukt gröna löv mot huden

 

Vilse
i en dimmig skog
Varsamma händer
sprider gyllene värme i kroppen
Vore jag ett skogsrå
skulle mitt skratt
locka dig djupare in
snärja ditt sinne
fånga dig i min skog

 

Vilse
i en dimmig skog
Stigarna är fyllda med skratt
Ditt skratt
Dina skrattrynkor
Dina ögon



Fri vers av Yheela
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela