Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

 

 

Att gå sitt öde till mötes med flagnad färg och rodret brutet




Övriga genrer (Aforism) av Rachel Roth
Läst 468 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-27 11:16



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
en sanning som är prövande att nå
2010-09-28

  Carola Zettergren
Vansinnigt bra och väldigt sant, mod kommer inte från ingen stans!
2010-09-27

  Daniel_78 VIP
tycker mycket om. riktigt träffsäkert.
långsamt och tungt.
2010-09-27

  rebecca d VIP
ja...inte lätt...men...så är det nog för oss!
(vapenlös vill jag...C Boye)
(ej James Bond, psykopaten)
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth