Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek smakar bäst om hösten



Jag skriver i medvetande
om att Tiden är evig
och att varje människas
tid har en ände. Ett slut.

Och därför, min älskade,
för att vår tid sakta börjar
rinna ut, griper jag girigt
efter Din hand.

Så, håll om mig. Släpp mig inte!

Vår höst är här.
Låt oss dela den.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-09-27 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP