Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

burspråk

 

 

själsfåglar flyger ur bröstgård

 

tvenne träd stå vakande

välvande om

 

om jag vore en fågel flöge jag ur burspråket

lade mina vingar om dig

 

om jag vore en fågel flöge jag ur burspråkets fängsel

 

ser du burspråkets skönhet där vid fönstervingars fotvalv

 

du frågar mig

varför är detta vackra ett fängsel

 

hur kan det komma

 

det språk vilket här är burspråk

 är språkets torftighet

den torftighet det givits av ickebärande vid hjärta

 

ser du burspråkets skönhet där vid fönstervingars fotvalv

 

om jag vore en fågel flöge jag ur burspråket

lade mina vingar om dig

 

detta är jag

 

själsfåglar flyger ur bröstgård

 

tvenne träd stå vakande

välvande om

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser