Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ögon

 

 

dina ögon är drömskålar att segla i




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-27 16:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Där finns i våra ögonbottnar en särskild värld att färdas i, gillar!!
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser