Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriv mig

 

 

 

månsilverstrimma skriv mig

ditt vita ljus på klippan vid havet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-27 16:08



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Silverstrimmat ljus strör meddelande
mellan klippblocken.
2020-08-26

  Anya VIP
Det enkla blir det vackra....fint!
2010-09-27

  Quasimodo
Kort och intensiv som komprimerar känslan i en månstrimma!!
2010-09-27

  Mr Lindemann VIP
Helt olik dig är du här
- sparsmakad
- poetisk koncis
- en förhöjd stringens
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser