Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftersinna

 

eftersinna den rusande tanken

 

söker du tvinga tanken

söker du stilla lusten

dem, till stilla bidan

kan du genast förvänta dig orkanvindar

med stegrande vågor

 

 

vem har sagt att det är lätt att hålla en orkanvind i handen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-27 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser