Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde

Om jag kunde drömma skulle jag sluta tänka
Om jag kunde sova skulle jag sluta vakna
Om jag kunde se skulle jag sluta tro
Om jag kunde simma skulle jag sluta gå
Om jag hade dig hos mig skulle jag aldrig sluta se dig




Fri vers av NaturligaJag
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-29 10:33



Bookmark and Share


  blaite
Livet spelar teater med oss ibland. Sorglig underton
2010-10-06

  aol
bara så bra skriftat
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag