.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Ser dig inom

 

 

 

Det längsta ögonblick jag haft med dig,

är innanför mina stängda ögonlock.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-29 16:56



Bookmark and Share


  karenina VIP
ja där bakom ögonlocken bestämmer man själv
2010-10-02

  Baystream
Mmmm vacker känsla.
2010-09-29

  Tillbringaren VIP
vilket känslostarkt konstaterande! Fint.
2010-09-29

  sulimaa
Inom finns alla underbara drömmar och tankar ...som också kan bli verklighet ...du uttrycker en längtan efter mer...vackert!
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar