Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skimrande klart

Så skimrande klart....
minnen växer fram från en tid som flytt
det som var bortglömt finns
inom mig bevarat

Plockas fram och blir tydliga
när miljöer, situationer och vyer
återberättas
i poesins form

Det som hörde gårdagen till
får intensitet och påminner om
att den tiden, om än för länge sedan, haft betydelse
och utgör en del
av mitt förflutna landskap

Det ger mig visshet om
att även jag gått på den stigen
sett samma platser
njutit av samma vyer och
känt samma dofter



AA






Fri vers av AA VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-30 00:46



Bookmark and Share


    snöö
Jag tycker särkilt om den första och sista versen i denna text. Berättar om något som är lätt att känna igen sig i.
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP