Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kattungarnas lek i sängen...


Sängens ocean

Lekande kattungar
för dem är sängen ett hav
oändliga avstånd som likt en ocean
ska korsas och upptäckas
som ett skepp klyver vågor
trampar tassar över kuddars höjd
och sjunker ner i täckets vågdalar
Lukten fungerar som sonar
som leder dem rätt
till varandras trygghet
och våra hjälpande händer
älskade hopplösa kattungar
må ni alltid styra fritt
från grynnor och djup
och bäras av förlig vind
till er trygga hamn




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-30 15:58



Bookmark and Share


  Line W
Underbara ord för en kattälskare! :)
2010-09-30

  Line W
Underbart!
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten