Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borelia

Himlen har en mjölkvit rundel
på sin kropp

I mitten sitter månen
som en fästing

Alla stjärnorna ler och nickar.




Fri vers av åkeojag
Läst 172 gånger
Publicerad 2010-10-01 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag