Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallaste (och värsta) vintern på hundra år

jag minns varenda plats
varje sekund
varje ord
alla saker
som satt spår

saknar varje linje
på din kropp

nu talar de om århundrates kallaste vinter
och jag bävar inför att gå igenom den utan dina armar runtom mig




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-01 16:46



Bookmark and Share


  Blåbäret
känslan förmedlas...tycker om
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra