Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mamma


Äskade mamma

Jag vet - det gör ont
det är inte så lätt för mig heller...
Jag har så många gånger försökt,
du ska inte tro annat!
Vi bråkar, vi skriker åt varandra,
jag har ljugit för dig alltför många gånger
så nu tror du mig inte längre
Jag är ledsen, det sista jag vill är att såra dig
Jag önskar att du förstod,
att kunde se att jag mår fördjävligt
Du gråter-
Jag kan inte se dig i ögonen längre
Jag vet att det är mitt fel
Förlåt, men jag går i väg en stund nu
Alla hårda ord försvinner,
men smärtan finns kvar
Jag älskar dig mamma
och den kärleken är något
som alltid kommer att bestå




Övriga genrer av JansonAlexandra
Läst 244 gånger
Publicerad 2010-10-01 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JansonAlexandra
JansonAlexandra