Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässa

Ett rö för vinden
en sliten fras
så känns mitt liv

en tår på kinden
ett liv i kras
så känns mitt liv

Jag svajar till
men står dock kvar
har jag ett liv

vet ej vad jag vill
vet ej vad jag har
har jag ett liv

Jag som är stark
jag som är svag
finns det mer liv

ett vitt pappersark
din vilja din lag
finns det mer liv




Bunden vers (Rim) av Lizzi
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-02 13:34



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Andas styrka i all sin skörhet.
Vacker rytm och harmoni i orden
2011-08-27

  passionsblomman
Ställer mig upp och applåderar!!

Så himla bekant!!

Tack för denna...
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lizzi