.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Tystnaden talar

 

 

 

Det tysta partiet

efter orden,

spräcker trumhinnan

slungar en kräkreflex ur paniken

vrider om luftrören

river synfältet till patinblåa flagor

 

vrålar ohörbart,

- jag älskar dig också.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 310 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-02 19:27



Bookmark and Share


  sulimaa
Känsla av total panik och av att inte ha kontroll kommer till mig när jag läser ...ruggigt bra!
2010-10-02

  karenina VIP
kort, intensiv och fylld av känsla. gör ont
2010-10-02

  LenaJohansson VIP
smärtsamt...
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar