Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liknelse mellan att vårda en bonsai dagligen likaså kvinnan med sin näring.


Kvinna/bonsai

Friserad Bonsai -
Var dag noga studerad
vad rätt för dig är




Bunden vers (Haiku) av Synx
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-03 10:30



Bookmark and Share


  thyra
Bonsaien som metafor för kvinnan har jag inte tidigare sett här! Den blev uppskattad. Fint!
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx