Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obotlig

 

Att vara hopplöst förälskad
Att slitas mellan viljan att tillhöra
men inte kunna

Kyssande, kelande kärlekspar
så mycket spänning där finns
men ändå så lite tid kvar

Saknaden stinger
som obotligt gift
Väntans ånger
vem kan nånsin den ha hävt?
Den börjar redan
långt innan farväl
Du håller andan
döljer tårarna väl

Lindande kyssar
till obotlig hjärta
Du dröjer kvar
allt för länge
i dina kval




Bunden vers (Annat versmått) av Synx
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-15 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx