Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu då årstidsangivelse saknas. Tema kärlek istället för haikuns årstid.


(i biblioteket)

Tyst, så tyst och still
En kyss så passionerad
bland miljoner ord




Bunden vers (Haiku) av Synx
Läst 302 gånger
Publicerad 2017-10-04 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx