Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Gammal teckning av mig som kanske passar till dikten)


Ånger utan aska

 

Varför blev du till
i min fantasi?
Varför lärde jag känna dig
alldeles försent?

Det blev aldrig vi
Det blev för klent

Varför är jag då så lång
och du så långt borta?
Varför är tiden så kort
och Poff! så är du borta?

Hur länge kan jag brinna
såhär hett utan aska?

Varför, varför
blev jag förälskad?
Varför gjorde jag mig så skör?




Fri vers (Fri form) av Synx
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-20 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra rim
och tema
2017-08-22

    ej medlem längre
kärlek är att förlora fotfästet
livet blir aldrig mer som förut

fin text
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx