.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Statiska sår

 

 

 

Gamla dammkorn

i ej färdig gråt,

 

grumlar.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-03 16:35



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh ...det känns välbekant ...skaver gör dom också....applåder till dig!
2010-10-03

  etthjärtaäralltidrött
Just så, som det är.
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar