Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när tystnaden är slut kommer tankarna till mig


NÄR ALLT ÄR TYST IGEN

när allting har tystnat
sången och musiken är slut

applåder och sorlet
har lagt sig ser jag allt med
nya ögon

står och ser på när alla
försvinner några tar vägen hem
till sig

men många följer doften av
mat tar stigen till huset där den
serveras

ser hur allt får en ny dimension
han som alltid suttit tyst

visar sin glädje med tårar
som han försöker torka bort med
sin hand

tänker många tankar där står
på trappan till kyrkan

tänker på dig som flyttade från
platsen bredvid mig där i kyrkbänken

satte dig bredvid någon som jag
kan ana du anser finare än mig

med den vackra sången och budskapet
jag är den jag är

styrde jag mina steg hemåt
det kändes så skönt inom mig

att få vara den jag är
det kan aldrig någon
någonsin ta ifrån mig




anits 3 oktober 2010






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-03 20:04



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Stina!

Kramar!

ken
2010-10-04

  ULJO
Du är har enastående talang på att skildra vardagen.
2010-10-04

  Eva Helene VIP
Med den vackra sången och budskapet inom dig blev du stark.
2010-10-04

  Bibbi VIP
Helt underbar text och bild.
2010-10-03

  arja savela
Du är en mästare att beskriva möten i vardagen! Och du har ett starkt eget jag som sätter sig över dumheter som förekommer!
2010-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Klart cool bild.
2010-10-03

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=N4SyEYN3Id4

2010-10-03

  Catharina Edin VIP
Mycket styrka i denna text. Det var lite kränkande att flytta på sig; glad att du står över sånt. Du har en sådan mognad.
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP