Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven någongång under förra vintern..


Jag är

Jag är

Ledsen

Förvirrad

Emotionell

Jag är det mesta man kan vara

Men jag är inte hel




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-03 20:59



Bookmark and Share


  Emme VIP
Känns igen.... Bra skriven men sorglig....
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman