Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm

Så nära.

bara några centimeter från din hud och jag vill så gärna röra dig.

Jag undrar om du är varm och mjuk. det ser så ut.

Jag undrar om du har somnat,

dina andetag är så tunga att jag slutar andas bara för att höra dig

bara lite närmare, bara lite till.

Men jag vågar inte röra dig, kanske går du sönder.

kanske blir du till stoft i min säng.





Fri vers av Bäver
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-03 22:32



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Respekt, lyssnande, varsamhet som alltid bör finnas när vi vänder oss mot en annan människa. Du skildrar det så fint!
2010-10-11

  Julio VIP
Mm va fint, så gripande.
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bäver
Bäver