Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm.







Jag väntar på att vindar ska vända
men det blåser upp till storm
på horisonten




Fri vers av Bäver
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-31 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bäver
Bäver