Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill bli

Ibland undrar jag om du ser mig som en flervalsfråga

som om du tror att det finns andra alternativ.

Du håller dig stadig med livlinor, låter publiken välja

Vad som är rätt svar om mig.




Fri vers (Fri form) av Bäver
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-24 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du viull bli.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Bäver
Bäver