Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoft.







Jag har ofta tänkt
på att jag blir till stoft



Att jag faller sönder
Någonstans mellan dina andetag



Att jag är svag
I din famn och dina tankar





Fri vers (Fri form) av Bäver
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-05 02:49



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Hmmm, eller Mmmmm,,,
Så skir, så skör, så vacker, som
sammet i mun och tanke...
applåder plus bokmärke....

kb
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Bäver
Bäver