Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej.

Jag biter min tumme

för att inte skrika

jag vet inte varför

och jag vill inte förklara




Fri vers (Fri form) av Bäver
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-21 02:28



Bookmark and Share


    17år
""jag vet inte varför och jag vill inte förklara"

mitt i prick och så jäkla snyggt.
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Bäver
Bäver