Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Nånstans där ute finns verkligheten

En verklighet för var och en av oss

Den kan vara underbar eller hemsk

Att kunna förändra sin verklighet vore underbart

Ibland skulle man vilja att det var så enkelt

Men tyvärr är verkligheten en kraft som ständigt gör sig påmind på det elaka sätt som bara verkligheten kan




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-10-03 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman