Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK HUR DET KAN BLI

inställd datakurs vi fick vända hem
då passade jag på att sy färdigt
gardinerna till sovrummet

det skulle jag gjort för ett år sedan
men nu blev det gjort

sen satte jag mig i soffan tog fram
stickningen la den på bordet

slog på teven för att se om det var
något för program för mig att se på

sen vet jag inte mer förrän jag vaknade
det var sportnytt och klockan var över
tio

nu sitter jag här med en kopp te undrar
varför jag ofta så ofta somnar när det är
dags för mig att sätta mig ner och koppla
av

om jag sover gott i natt det visar sig när
morgonen gryr och dagen blir ny






anits 5 oktober 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-05 23:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kanske sover man aldrig så skönt som när man bara slocknar
2010-10-10

  Bibbi VIP
Jag tycker att det låter skönt och avslappnat att somna så där framför TV, Dig väl förunnad vila som Du säkert behövde.
2010-10-08

  Anya VIP
Hoppas du fick en god natts sömn!
2010-10-06

  Catharina Edin VIP
Låter ändå ganska skönt, att sova lite framför TVn.
2010-10-06

  Eva Helene VIP
Egentligen är det inte så konstigt om man somnar framför teven, vi är nog inte skapta för att sitta så där och glo alldeles overksamma.
2010-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Sportnytt är en mardröm.
Bättre att sova.

Själv har jag dessvärre somnat mitt i intressanta program.
Det blir så när man slappnar av.

Fin bild!
2010-10-06

    sajo
Jag sätter mig framför teven nu på kvällarna och vill titta på travet runt halv tio och vaknar också efter sportnytt....trött av hösten måntro och mörkret....

Bra skrivet.
2010-10-06

  aol
känner igen du vet man slappnar av och då kommer john blund, kram,
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP