Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
höstperspektiv höstperspektiv En vacker dag att beskåda löven som dalar från träden där ute som om världen finns där utanför ett fönster världen är här i mig i fönstret


Höstdimma

Annorstädes vilar en bleknande önskan.
Vagga mig min vän åter in i glömska.

Tjock tät kall höstdimma
Morgondagg. Råhet att förnimma.

Bädda mina sinnen in i förgänglighet. In i gråhet.
Längtan blir en dröm. Drömmen blir till glömska.

Viskande lovord innan jag somnar in.





Fri vers (Fri form) av Lethra
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-06 17:48



Bookmark and Share


  Zachrisdotter
vackert sorgesamt... jag suckar när jag läser!!
Fint!
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lethra
Lethra