Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autumn

Elsewhere rests a fading desire

Rock me, like a child, into forgetfulness.

Thick, dense

cold autumn mist

Embed my senses into perishability

into grayness.


The desire will be a dream.

The dream will be forgotten.

Whispering praise before I fall asleep.




Fri vers (Fri form) av Lethra
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-01 23:18



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Athmospheric...
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lethra
Lethra